Logowit

Werking

Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “ Energy boost”. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelfgenezende vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter, en pijnverlichting wordt ervaren.

Magneet therapie, waarom juist nu?

De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig bewegen en elektrosmog tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg.

Magneetsterkte

Energetix maakt gebruik van zeer krachtige magneten. Het zijn elektrisch opgeladen Neodymium magneten. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss. Onze NEODYMIUM magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking. Neodymium verliest slechts 1 % van zijn kracht in 100 jaar.

Door de kracht van deze slechts kleine magneten zijn we in staat moderne design sieraden te maken, elegant, modern en zelfs “schitterend”. Op deze manier is de  toepassing van magneettherapie niet alleen goed voor de gezondheid maar ook betaalbaar, pijnloos, eenvoudig toe te passen en leuk om te dragen. De gebruikte materialen zijn: koper, goud, rhodium en stainless steel.

Koper-magneetsieraden

Koper kan in tegenstelling tot andere materialen door de huid opgenomen worden.

Het bevordert de ijzeropname door de rode bloedlichaampjes, en werkt ontstekingremmend. Bij het dragen van koper-magneetsieraden kunnen huidverkleuringen optreden. Dit is een natuurlijke reactie en is gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.

Pacemaker

Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken.

Attentie

Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van onze producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan arts of psycholoog.

Bijwerkingen

In uitzonderlijke gevallen kan er een licht gevoel van onbehagen gevoeld worden. Dit stopt direct wanneer de armband alleen overdag gedragen wordt. De werking van de magneten heeft dan al zijn invloed gehad op de klachten. Na enige tijd kan het sieraad dan weer ook ‘s nachts gedragen worden. Of, men heeft te weinig water gedronken!

Hoe lang duurt het voordat de magnetische armband gaat werken?

Sommige mensen merken al binnen enkele dagen de positieve werking. Bij anderen duurt het soms iets langer, 2 tot 3 weken. Het is zeer individueel en hangt van verschillende factoren af. De aard van de klacht en ook de geschiedenis van de klacht zijn bij iedereen anders. In het algemeen is het eerste signaal dat uw sieraad werkt een verhoging van uw energie en een beter algemeen welbevinden.

Water is levenWasserglas

Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water, en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van ons lichaam. Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme. Voor al onze biologische processen is water onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor:         

Water is het belangrijkste levensmiddel. Als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken – minstens 1,5 tot 2 liter per dag. Echter het ene water is het andere niet, de kwaliteit is belangrijk. Met onze magnetische waterstaaf kunt u eenvoudig de kwaliteit verbeteren, simpel door onze staaf in uw glas water te zetten (na ca. 10 minuten is het water gemagnetiseerd.)

Gebruik

Miljoenen mensen gebruiken de positieve effecten van magnetische energie om hun gezondheid te verbeteren en het gevoel van welzijn en wel in het bijzonder voor:

Magneettherapie kan o.a. effectief zijn voor:

*  migraine                  * circulatieproblemen        

*  gewrichtspijn          * tennis elleboog

*  artritis                     * vermoeidheid

*  depressies               * rugpijn

     *  hoofdpijn

*  slechte bloedsomloop